Fufolia

VIP chauffeur

Een chauffeur van Fufolia voelt perfect de behoeften van directieleden aan. En vult op een terughoudende en toch proactieve wijze de rol van assistent in. Met een stijlvol net pak en een bescheiden opstelling maken onze chauffeurs uw directievervoer tot een aangename ervaring. Elk directie-, en bestuurderslid wordt veilig, comfortabel en efficiënt vervoerd van en naar afspraken.


Gecertificeerd en gediplomeerd VIP chauffeur

Door de bijzondere aard van de werkzaamheden stellen wij specifieke eisen aan de diplomering en achtergrond van onze VIP chauffeur. Zo beschikken alle chauffeurs over het landelijk erkende CCV-D1 certificaat. Ook hebben zij allen de vakopleiding VIP chauffeur van Fufolia afgerond. Deze certificering betekent dat de VIP chauffeurs u professioneel en comfortabel door de meest uitdagende verkeerssituaties weten te begeleiden.


Veiligheid in directievervoer en privevervoer

Fufolia weet als geen ander dat geen enkele situatie hetzelfde is. Daarom benaderen wij elke opdracht als maatwerk. Er zijn opdrachten die vragen om een extra nauwkeurige aanpak, vanwege de kenmerken van de route of de werkzaamheden van de klant. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een verhoogd veiligheidsrisico. Voor deze complexe opdrachten binnen het directievervoer zetten wij onze gevorderde VIP chauffeur in met de opleiding CCV D1, CCV-D2, D3, D4, D5 of veiligheidsniveau B.

Neemt u vrijblijvend contact op voor uw vraag of het maken van een persoonlijke afspraak.