+313 424 36 906      Mail   info@fufolia.com

Directiechauffeur opleiding

U wilt graag directiechauffeur worden volg dan onze opleiding directiechauffeur. Meldt u zich dan aan bij Fufolia, het internationaal opleidingsinstituut voor specialistische, praktijkgerichte beroepstraining voor de directiechauffeur.

Onze professionele directiechauffeur opleidingen biedt u de mogelijkheid in Nederland en in het buitenland aan het werk te gaan. In de opleidingstraining directiechauffeur begeleidt de trainer u om het befaamde en erkende CCV D1 directiechauffeur opleidingscertificaat te behalen.

Opleidingsvereiste: Als u directiechauffeur wilt worden voldoet een B-rijbewijs.

Wij verzorgen de opleiding directiechauffeur voor België, Nederland en EU.

Rijvaardigheids- & handelingsanalyse tool

U ontvangt in de analyserit tips en tools en wordt gecoacht in nieuwe rijvaardigheden hier mee gaat u aan de slag in de periode naar uw opleidingsweek mee verhoogt u uw slagingskans.

Praktijkweek directiechauffeur opleiding

U gaat een gedegen en praktijkgerichte directiechauffeur opleiding volgen. U wordt begeleid in de praktijk opleiding directiechauffeur door een van onze ervaren rijinstructeurs. Zo gaat u goed voorbereid de directiechauffeur opleidingsdagenk in.

De directie chauffeur opleiding vindt plaats op zowel de openbare weg als op een besloten oefencircuit, afhankelijk van het gevraagde rijvaardigheidsniveau van de opleiding.

Naast de rijvaardigheidsopleiding wordt er uitgebreid aandacht besteed aan aspecten als voertuigbeheersing, topografische kennis, taal van de weg en het reglement verkeersregels en verkeerstekens. Het zijn de basispunten van het vak, maar vragen door de veranderende leefomgeving steeds weer opnieuw veel aandacht van de directiechauffeur.

Internationaal directiechauffeur opleiding

Fufolia stelt net als aan haar eigen chauffeurs diensten hoge eisen aan de instructeur, vandaar dat wij werken met internationale erkende instructeurs die staan voor een hoge kwaliteit. Tevens ontstaat er op deze wijze voor u de mogelijkheid zich verder te ontplooien als vakbekwaam directiechauffeur in o.a Nederland, België, Duitsland wereldwijd. Onze directiechauffeur opleiding is BTW vrijgesteld.

Deze wijze van begeleiding geeft de instructeur een goed beeld van uw kunnen en mogelijkheden. Zo kunt u een goede start maken met de CBR opleiding directiechauffeur CCV D1, maar ook het CCV D2 en D3 certificaat liggen dan binnen uw bereik.

Is uw interesse in opleiding na het lezen nog meer versterkt? Wilt u graag zelf ervaren waar u nu staat als directiechauffeur en waar uw mogelijkheden liggen, dan nodig ik u bij deze persoonlijk uit om met mij in contact te komen.

   opleiding informatie directiechauffeur aanvragen   

directiechauffeur opleiding