Persoonsbeveiliging beveiliger voor zakelijke ondernemer, prive familie & privépersoon

Met discrete professionele persoonsbeveiliging van Fufolia worden de meest uiteenlopende opdrachten uitgevoerd. Het beveiligingsteam van Fufolia zet die ene stap extra om hoger te kunnen inzetten in persoonlijke veiligheid en veiligheidsdiensten voor u als ondernemer, familie of privépersoon in zowel zakelijke als privé aangelegenheden.

Voor inzet van persoonlijke beveiliging voor veiligheid bij lage als verhoogde dreiging bij agressie, stalking, vuurwapens, geweldsincidenten of poging tot ontvoering. Onze persoonsbeveiligers zijn ervaren en getraind te werken bij calamiteiten en in conflictsituaties rust en controle te behouden.

Er wordt door de persoonsbeveiliging discreet, gedisciplineerd, secuur en met stiptheid gewerkt. Wij bieden u de next level in veiligheid. De professional persoonsbeveiliger blijft op alle momenten alert en waakzaam. Door preventieve persoons observatie wordt afwijkend en mogelijk gevaarlijk gedrag direct opgemerkt. Als het nodig is treedt hij adequaat op. Verstorende personen of situaties worden professioneel geneutraliseerd. 

De persoonsbeveiliging is opgeleid om Tactical first responder (TFR) spoedeisende eerste hulp te verzorgen en biedt bij calamiteiten eerste hulp en bijstand. Ze zijn ervaren om in conflicten en dreigende situatie eerste hulp te bieden en het slachtoffer in veiligheid te brengen.

Persoonsbeveiliging en beveiligd vervoer

Aan werk of privé kunnen specifieke veiligheidseisen worden gesteld aan het vervoer hier voor bieden wij maatwerk in persoonlijke beveiligingsdiensten met VIP security chauffeur samen met persoonsbeveiliger voor beveiligd vervoer. Het beveiligd vervoer in kan in uw auto of een door ons verzorgde limo of gepantserde Audi, BMW of Mercedes met veiligheid classificatie VR4, VR6 ,VR7, VR9, VR10 bepantsering. 

Bodyguard - Persoonsbeveiliging huren 

Neem contact met ons op.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com