Chauffeursdiensten

De next level in persoonlijk personenvervoer voor privé of uw zakelijke vervoer met uw privéauto of ontzorgt limo vervoer service in een Mercedes E220 business. Of het gaat om oproepbasis / tijdelijk huren of detacheren Fufolia is uw dienstverlener voor privé vervoer en zakelijk directievervoer belt u ons!

Chauffeursdiensten gediplomeerd en gecertificeerd 

Vakkundig gediplomeerd en gecertificeerd CCV D1, CCV D2, D3, D4, D5 waarbij de voertuigbediening vloeiend, vlot, veilig, comfortabel en getimed geschakeld wordt van defensief, assertief naar offensief tolerante rijstijl zonder verlies van comfort.

Chauffeursdiensten is professioneel vakbekwaam, integer en discretie

Door zakelijk en privé dienstverlening met meer dan 15 jaar rijervaring op diplomatiek niveau voor bedrijven, privé families, VIP vervoer, staf medewerkers, gemeente, politie, leger, provincie en overheid is vakbekwaamheid, integriteit en discretie gewaarborgd.

Chauffeursdiensten beveiligd vervoer bij agressie, stalking of poging tot ontvoering

Specialistische rijvaardigheid-, en observatietechnieken stelt de chauffeur in staat om onopvallend volgende auto's te controleren. In geval van word op subtiele wijze de auto afgeschud. In complexe bedreigende situaties als agressie, stalking of poging tot ontvoering  kunnen verschillende rijtechnische beveiligingsmanoeuvres worden toegepast waarbij de VIP in veiligheid wordt gesteld.

Chauffeursdiensten voor pantsauto VR 4/6/7/8/9 veiligheidsvoertuig

Ook voor gepantserde auto’s  is er de kennis en ervaring om op beveiligingsniveau te rijden in pantser auto's als Bentley, Rolls Royce, Mercedes Guard klasse gepantserd en BMW 7 High Security classificatie B4/VR4 - B6/VR6 - B7/VR7 -B9/ VR9 gepantserd.

Opleiding chauffeursdiensten ccv d1, ccv d2, d3, d4, d5