Chauffeursdiensten

Gediplomeerde chauffeursdiensten inhuren, detacheren op afroepbasis of contractbasis Fufolia verzorgt uw privé en zakelijke chauffeursdiensten voor privéreis en zakenreis met uw eigen auto of onze privéauto naar het bedrijf, evenement, vliegveld, bruiloft, cruiseschip, hotel en elk ander gewenste locatie

Wij onderscheiden ons in het bieden van maatwerk en het snel doeltreffend reageren op specifieke vragen en wensen. De werkhouding van onze chauffeursdiensten is actief oplossingsgericht en dienstverlenend in persoonlijke veiligheid, assistentie en service.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bieden van chauffeursdiensten met brede rijervaring in binnen- en buitenland op diplomatiek niveau voor bedrijven, privé families, VIP vervoer, staf medewerkers, gemeente, politie, leger, provincie en schiphol personenvervoer. Waar door vakbekwaamheid, integriteit en discretie zijn gewaarborgd. 

De voertuibediening van onze chauffeursdiensten is vloeiend, vlot, veilig, comfortabel en getimed en schakeld van defensief, assertief naar offensief tolerant rijstijl zonder verlies van comfort. In bedreigende situaties als agressie, stalking of poging tot ontvoering beheerst de chauffeur rijtechnieken waarmee u veilig aankomt.

Naast limo chauffeursdiensten in automerken als Audi, Bentley, Rolls Royce, Mercedes S klasse, Maybach en BMW 7 verzorg wij high VIP security chauffeursdiensten en beschikt de chauffeur over rijervaring met observatievoertuig, volgauto, beveiligd vervoer chauffeursdiensten en gepantserde beveilide auto's met classificatie B4/VR4 - B6/VR6 - B7/VR7 -B9/ VR9.

Carrièreswitch word directie of prive chauffeur

U bent freelance zzp, zelfstandige, particulier of student chauffeursdiensten u zoekt een baan waarin u fulltime of parttime wilt gaan werken in de functie chauffeur, dan is de opleiding voor directie en prive chauffeursdiensten de opleiding waarmee u mee aan de slag kunt.

Geïnteresseerd in de beroepsopleiding directie en privé chauffeursdiensten. Vraag gratis en vrijblijvend het informatiepakket met de opleiding kosten chauffeursdiensten aanvragen.

Wij verzorgen gediplomeerd en gecertificeerd specialistische rijvaardigheidstraining voor chauffeursdiensten ccv d1, ccv d2, d3, veiligheidsniveau B en gepantserde security auto's voor rijtraining en rijopleiding in België, Nederland, Duitsland, Oosterijk, Zwitserland, EU.

Fufolia streeft naar een uitstekende dienstverlening die leidt tot perfectie. Niets minder.

 

---
Kennis, vaardigheden en eigenschappen chauffeursdiensten
Doorzettingsvermogen - zelfstandig werkend - verantwoordelijkheidsgevoel - klantvriendelijk - betrouwbaar - sociaal - discreet - gedisciplineerd - secuur - direct en correct in woord en daad

Screening chauffeursdiensten
Door zakelijk en privé dienstverlening binnen en brede klantenkring is op ongedwongen wijze een natuurlijke screening op mijn vakkundigheid, integriteit, discretie, toewijding en geheimhouding aangetoond.

Chauffeursdiensten voor directie en staf medewerker
De chauffeur rijd vloeiend, vlot, veilig, comfortabel en getimed, de omschakeling van een defensief naar offensief tolerante rijstijl verloopt zonder verlies van comfort in uw directieauto, privéauto of zakelijke auto. De chauffeur is vakbekwaam en erkend opgeleid en heeft een goede topografische kennis en Europese verkeersregels.

Chauffeursdiensten privé en zakelijk vervoer
De chauffeur bezit een chauffeursopleiding voor specialistische rijvaardigheidstraining en is ervaren met brede kennis in observatietechnieken, deze wijze stelt mij als chauffeur in staat om onopvallend, mogelijk volgende auto's te controleren. Mocht dit het geval zijn dan worden op subtiele wijze de auto's afgeschud. De chauffeur bezit van een hoog defensieve rijprestatie en is mijn timing in technisch rijvaardigheid verdiept naar een hoog niveau waarbij observatie en kijktechnieken en het maken van een beveiligingsplan een vaste gewoonte is geworden.

Chauffeursdiensten VIP beveiligd vervoer
De security chauffeur is opgeleid om in complexe verkeerssituaties verschillende rijtechnische beveiligingsmanoeuvres toe te kunnen passen. zijn en haar rijstijl is dan ook defensief, assertief en offensief tolerant. In bedreigende situaties als agressie, stalking of poging tot ontvoering beheerst de security chauffeur technieken waarmee de u in veiligheid wordt gebracht.

Een chauffeur weet ik om te gaan met stress en een verhoogde werkdruk. In zeer korte tijd moeten immers cruciale beslissingen genomen worden waarbij de veiligheid van u en de passagier(s) en eventueel (onschuldige) derden in dergelijke situaties gewaarborgd dient te worden.

  • Rijveiligheidstechnieken VIP chauffeursdiensten
  • Ontsnappingstechnieken bij bedreiging of dreigende houding
  • 180-graden slip/u turn achterwaarts
  • Rem- en bochtentechniek met verhoogde snelheid
  • Chauffeursdiensten voor volgauto en/of observatievoertuig
  • Improvisatievermogen en initiatieven nemen in risicosituaties
  • VIP security chauffeursdiensten beveiligd vervoer

Chauffeursdiensten gepantserd vervoer
Ook voor gepantserde auto's bieden wij de gewenste service en beheers de chauffeur de kennis en ervaring om op beveiligingsniveau te rijden met onder andere gepantserde auto's als Audi Bentley, Rolls Royce, Mercedes Maybach S klasse gepantserd en BMW 7 High Security classificatie B4/VR4 - B6/VR6 - B7/VR7 -B9/ VR9 gepantserd.

Voor aanvang van elke opdracht wordt altijd een rijplan gemaakt met de veiligheidsmaatregelen die gewenst en noodzakelijk zijn. De inzet van de pantserauto als defensief en preventief middel komt voor. Zo kan de gepantserde auto bijvoorbeeld als ‘mobiel safehouse’ bij risicovolle evenementen fungeren, door het voertuig op een strategische plaats in de directe omgeving van de te beveiligen persoon te plaatsen.

chauffeursdiensten