Chauffeursdiensten

Laat u excellent chauffeuren door en vakkundig gediplomeerde en gecertificeerde chauffeursdiensten zijn of haar voertuigbediening is vloeiend, vlot, veilig, comfortabel en getimed geschakeld van defensief, assertief naar offensief tolerante rijstijl.

Naast het verzorgen van directie, privé en VIP chauffeurdiensten is Fufolia een erkend CBR trainingscentrum voor CCV opleiding chauffeursdiensten. Fufolia staat voor kwaliteit in privé en zakelijke chauffeur dienstverlening met brede rijervaring in binnen- en buitenland op diplomatiek niveau voor bedrijven en privé families.

U kunt onze chauffeursdiensten huren, detacheren op contractbasis. Wij verzorgen de werving, selectie, opleidingen en applicatiedagen van onze in loondienst zijnde chauffeursdiensten met CCV D1, CCV D2, D3 certificaat. Door inzet binnen een brede klantenkring is op ongedwongen wijze een natuurlijke screening op vakkundigheid, integriteit, discretie, toewijding en geheimhouding aangetoond.

Chauffeursdiensten met privé auto huren voor directie-, privé-, VIP en beveiligd vervoer.

Speciale chauffeursdiensten service voor risicovoertuigen als high security auto's, observatie-, voorrangs-, voertuig en pantser auto met veiligheidsniveau  VR4/ VR/6 VR7/VR9.

Erkend opleider voor de opleiding chauffeursdiensten
U bent freelance zzp, zelfstandige particulier of student chauffeursdiensten u zoekt een baan waarin u fulltime of parttime wilt gaan werken volg dan de opleiding chauffeur. Geïnteresseerd vraag gratis het opleiding informatiepakket aan met de opleiding kosten chauffeursdiensten.

Voor rijopleiding, zakelijke en privé dienstverlening die leidt tot perfectie niets minder.

Neemt u contact met ons op +31 342 436 906

chauffeursdiensten