Finesses persoonlijke limo chauffeur service

Wij het team van Fufolia bieden meer dan de ideale privechauffeur en zijn vastberaden om u de next level in service te bieden. Wij komen graag met u in contact om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden van finesses van fine personal service binnen uw organisatorische te bespreken

Zakelijk-, directie-, VIP en prive vervoer

Voor personen vervoer door een vakkundig gediplomeerd en gecertificeerd D3, D4 chauffeur. Mijn voertuigbediening is vloeiend, vlot, veilig, comfortabel en getimed geschakeld van defensief, assertief naar offensief tolerante rijstijl.

Voor  zakelijk vervoer - directie vervoer, VIP beveiligd vervoer. Door inzet van vervoersdiensten binnen een brede klantenkring is op ongedwongen wijze een natuurlijke screening op vakkundigheid, integriteit, discretie, toewijding en geheimhouding aangetoond.

Voor kwaliteit in privé vervoer met brede rijervaring in binnen- en buitenland op diplomatiek niveau voor bedrijven, privé families, privé vervoer en zakelijke vervoer en speciale evenementenvervoer.

Speciale vervoer service risicovoertuige. Als high security auto's, observatie voertuig en pantser auto met veiligheidsniveau VR4/ VR/6 VR7/VR9. Zo kan de gepantserde auto bijvoorbeeld als ‘mobiel safehouse’ bij risicovolle evenementen fungeren, door het voertuig op een strategische plaats in de directe omgeving van de te beveiligen persoon te plaatsen.

Gediplomeerd VIP personen vervoer huren, detacheren op contractbasis

Contacteert u ons.

finesses persoonlijke limo chauffeur service