Fufolia. Graag komen wij met u in contact, belt u ons?

Chauffeursdiensten

Wij zijn u graag van dienst met excellente, vakkundig gediplomeerde en gecertificeerde chauffeursdiensten. Zijn of haar voertuigbediening is vloeiend, vlot, veilig, comfortabel en getimed geschakeld van defensief, assertief naar offensief tolerante rijstijl.

Chauffeursdiensten voor directievervoer, privévervoer, en VIP security chauffeur persoonlijk vervoer. Door inzet binnen een brede klantenkring is op ongedwongen wijze een natuurlijke screening op vakkundigheid, integriteit, discretie, toewijding en geheimhouding aangetoond.

Voor kwaliteit in privéchauffeur en zakelijke directiechauffeur dienstverlening met brede rijervaring in binnen- en buitenland op diplomatiek niveau voor bedrijven, privé families, privé vervoer en Zakelijk personenvervoer en evenementenvervoer.

Chauffeursdiensten huren, detacheren op contractbasisWij verzorgen de werving, selectie, opleiding en applicatiedagen van onze in loondienst zijnde chauffeursdiensten met CCV D1, CCV D2 en D3 certificaat. 

Security chauffeursdiensten auto met chauffeur Voor high security auto's, observatie voertuig en pantser auto met veiligheidsniveau VR4/ VR/6 VR7/VR9. Zo kan de gepantserde auto bijvoorbeeld als ‘mobiel safehouse’ bij risicovolle evenementen fungeren, door het voertuig op een strategische plaats in de directe omgeving van de te beveiligen persoon te plaatsen.

Chauffeursdiensten rijschool. Naast het verzorgen van VIP chauffeursdiensten, privéchauffeur en directiechauffeur diensten is Fufolia een erkend CBR trainingscentrum voor CCV opleiding chauffeursdiensten, rijvaardigheidstraining, opfristraining en maatwerk rijtrainingen.

Vakopleiding chauffeursdienstenWij leren u de vakkneepjes van het beroep in de vakopleiding directiechauffeur zoals de unieke taal van de weg te lezen en hoe u deze kunt toepassen tijdens het rijden. Ook persoonlijke houding en beleefdheidsvormen leert u van onze gediplomeerde rijinstructeur.

Beroepsopleiding chauffeursdienstenIn de CCV D2 opleiding leert u nieuwe voertuigbediening rijvaardigheid en kijktechnieken toe te passen en hoe u besluitvaardig reageert bij calamiteit en in noodsituatie.

VIP security driver beveiligd vervoer chauffeursdiensten.De hoogste rijopleiding op de openbare weg, D3 security chauffeur opleiding. Wij trainen uw visuele vaardigheidsniveau extra op het gebied van kijktechniek, verkeersinzicht en waarnemings- en anticipatievermogen.

Bij de rijtechnische kant wordt u getraind op rust bij het uitvoeren van de rijvaardigheidstechnieken en wordt er dieper in gegaan op hoe u rijtechniek zoals defensief, assertief en een offensief tolerante rijstijl toe kunt passen als VIP security chauffeur.

U wilt graag directiechauffeur worden om nationaal en internationaal te kunnen werken en reageren op de aangeboden vacature chauffeursdienstenVolgt u dan de opleiding directiechauffeur. De functie chauffeursdiensten kunt u uitvoeren als freelance directiechauffeur / zzp directiechauffeur, in loondienst 

Geïnteresseerd in de opleiding directiechauffeur! Ook over vragen over de opleiding kosten directiechauffeur kunnen wij u te woord staan.

De professionele directiechauffeur opleiding biedt u de mogelijkheid om als directiechauffeur bij overheidsinstantie, provincies, gemeente en in het bedrijfsleven in Nederland, België en Duitsland en overige landen in Europa te werken. Wij geven de rijopleiding chauffeursdiensten op locatie.

Voor zakelijke en privé chauffeursdiensten die leiden tot perfectie, niets minder neem contact met ons op.

chauffeursdiensten