Chauffeursdiensten

Laat u excellent chauffeuren door onze vakkundig gediplomeerd en gecertificeerd chauffeursdiensten. Zijn of haar voertuigbediening is vloeiend, vlot, veilig, comfortabel en getimed geschakeld van defensief, assertief naar offensief tolerante rijstijl.

Chauffeursdiensten huren voor directie leden, directie vervoer, privé vervoer, en VIP vervoer.

Fufolia voor kwaliteit in privé en zakelijke directie-, privé en VIP chauffeur dienstverlening met brede rijervaring in binnen- en buitenland op diplomatiek niveau voor bedrijven, privé families, privé vervoer en zakelijke vervoer en speciale evenementenvervoer.

Chauffeursdiensten huren, detacheren op contractbasis.

Wij verzorgen de werving, selectie, opleiding en applicatiedagen van onze in loondienst zijnde chauffeursdiensten met CCV D1, CCV D2 en D3 certificaat. Door inzet binnen een brede klantenkring is op ongedwongen wijze een natuurlijke screening op vakkundigheid, integriteit, discretie, toewijding en geheimhouding aangetoond.

Speciale chauffeursdiensten service voor risicovoertuigen

Als high security auto's, observatie voertuig en pantser auto met veiligheidsniveau VR4/ VR/6 VR7/VR9. Zo kan de gepantserde auto bijvoorbeeld als ‘mobiel safehouse’ bij risicovolle evenementen fungeren, door het voertuig op een strategische plaats in de directe omgeving van de te beveiligen persoon te plaatsen.

Opleider CBR CCV opleiding chauffeursdiensten. 

Naast het verzorgen van VIP chauffeurs, privéchauffeur en directiechauffeur diensten is Fufolia een erkend CBR trainingscentrum voor CCV opleiding chauffeursdiensten, rijvaardigheidstraining, opfristraining en maatwerk rijtrainingen.

Opleiding CCV D1 chauffeursdiensten. 

Wij leren u de vakkneepjes van het beroep in de vakopleiding chauffeur zoals de unieke taal van de weg te lezen en hoe u deze kunt toepassen tijdens het rijden. Ook persoonlijke houding en beleefdheidsvormen leert van onze gediplomeerde rijinstructeur en gecertificeerde chauffeursdiensten.

Opleiding CCV D2 chauffeursdiensten. 

In de vervolg CCV D2 opleiding directie-, privé-, en VIP chauffeur leert u nieuwe voertuigbediening rijvaardigheid en kijktechnieken toe te passen en hoe u besluitvaardig reageert bij calamiteit en in noodsituatie.

Opleiding D3 chauffeursdiensten. 

De hoogste rijopleiding op de openbare weg, D3 security chauffeur opleiding. Wij trainen uw visuele vaardigheidsniveau verscherpt op het gebied van kijktechniek, verkeersinzicht en waarnemings- en anticipatievermogen.

Bij de rijtechnische kant wordt u getraind op rust bij het uitvoeren van de rijvaardigheidstechnieken en wordt er dieper in gegaan op hoe u rijtechniek zoals defensief, assertief en een offensief tolerante rijstijl toe kunt passen als VIP security chauffeur.

Voor wie:

U bent freelance zzp, zelfstandige particulier of student chauffeursdiensten. U wilt graag directie-, privé-, of VIP chauffeur worden om nationaal en internationaal te kunnen werken en reageren op de aangeboden vacature chauffeursdiensten volg dan de opleiding chauffeur

Geïnteresseerd in de chauffeurs opleiding!  Ook over vragen als het salaris van een chauffeur kunnen wij u te woord staan. opleiding informatie aanvragen

De professionele chauffeur opleiding biedt u de mogelijkheid om als chauffeur bij Overheidsinstantie, Provincies, Gemeente, en het in bedrijfsleven in Nederland en het buitenland te werken. Wij geven de rijopleiding chauffeursdiensten op locatie.

Voor zakelijke en directie-, privé-, en VIP chauffeurs diensten die leiden tot perfectie niets minder.

Neemt u contact met ons op +31 342 436 906

chauffeursdiensten