Directiechauffeur

De directiechauffeur voelt perfect de service behoefte van u aan en vervult op terughoudend en proactieve wijze zijn werk als gediplomeerd directiechauffeur in. Gekleed in een stijlvol net pak en een bescheiden opstelling verzorgt de directiechauffeur uw vervoer naar directievergadering of zakelijke lunch / privé afspraak.

Door de bijzondere aard van werkzaamheden kunnen specifieke eisen worden gesteld aan diplomering en certificering van de directiechauffeur of privéchauffeur en VIP chauffeur.

Voor erkend gediplomeerd CCV D1, CCV D2 EN D3 directiechauffeur diensten voor VIP, directieleden, bewindspersonen, voor directievervoer service in Nederland, Duitsland, Vlaanderen en België.

Het behalen de opleiding betekent dat de directiechauffeur getoetst is op professionaliteit, punctueel en discretie zijn rijstijl is vloeiend, veilig en comfortabel de omschakeling van een defensief naar offensief tolerante rijstijl verloopt zonder verlies van comfort in de directieauto of privéauto.

Directiechauffeur auto huren

Middels inzet van directiechauffeurs binnen en brede zakelijke en privé klantenkring ontstaat op ongedwongen wijze een natuurlijke screening op vakkundigheid, integriteit, discretie, toewijding en geheimhouding. De directiechauffeur werken volgens het service protocol een spreekt de talen Engels, Nederlands en Duitse taal.

Directiechauffeur zakelijk directievervoer

Wel licht kunt u niet over een auto beschikken, of kiest u liever voor een van onze luxe wagens. In dat geval verzorgen wij u zakelijk of privevervoer. U wordt vervoert in een luxe auto met directiechauffeur met detail voor persoonlijke service tot in de puntjes is geregeld!